Beoordelingen

Scores: 4.56/5 based on 762 reviews

2013-01-12 11:06:00
Naam:
Marieke Gerritse
Beoordeling:
Beoordeling:
Zeer snelle levering. Bij de levering bleek een defect, het defecte onderdeel was echter de volgende dag al weer binnen. Super service!
2013-06-05 07:42:00
Naam:
Nathan de Brouwer
Beoordeling:
Beoordeling:
Geen opmerkingen.
2013-06-14 09:46:00
Naam:
D.Smit
Beoordeling:
Beoordeling:
Super klantvriendelijk en een snelle lervering.
2013-07-17 20:45:00
Naam:
Patric
Beoordeling:
Beoordeling:
Goede webshop met deskundig advies. De levering was snel en het product voldeed aan de verwachting.
2013-09-14 18:50:00
Naam:
Jolanda Vught
Beoordeling:
Beoordeling:
Nu voor de derde keer een aankoop gedaan. Kan niet anders zeggen dat alles correct is afgehandeld.
2013-10-16 05:40:00
Naam:
Bas
Beoordeling:
Beoordeling:
Mooi product voor een goede prijs. Levering was goed en snel.
2014-03-20 11:21:00
Naam:
Lydia de Bruin
Beoordeling:
Beoordeling:
Fijne overzichtelijke site. Ik zal hier zeker nog eens bestellen.
2014-05-08 05:54:00
Naam:
Arwin
Beoordeling:
Beoordeling:
Erg snelle levering. Het kledingrek was ook van goede kwaliteit.
2014-07-01 09:46:00
Naam:
Teun
Beoordeling:
Beoordeling:
Geen opmerkingen. Alles volgens de afspraken geleverd.
2014-07-11 12:48:00
Naam:
Petra de kolk
Beoordeling:
Beoordeling:
Zeer sympathieke medewerker. Degelijk advies en een snelle levering.
2014-07-14 03:26:00
Naam:
Jolijn de Brouwer
Beoordeling:
Beoordeling:
Snel en goed
2014-07-14 06:12:00
Naam:
Paul de Munk
Beoordeling:
Beoordeling:
Ik ben erg tevreden over deze webshop.De afspraken zijn nagekomen. Als verbeterpunt, mijn pakket was bij de buren afgegeven. Hiervan was ik niet op de hoogte.
2014-07-14 10:34:00
Naam:
Annie de Graaf
Beoordeling:
Beoordeling:
Geen klagen, Op tijd geleverd en prima kwaliteit.
2014-07-14 14:02:00
Naam:
Patrick
Beoordeling:
Beoordeling:
Deskundig personeel. Afhalen wad ook geen probleem. Ik heb verder geen opmerkingen.
2014-07-15 11:00:00
Naam:
Senne
Beoordeling:
Beoordeling:
Vriendelijk aan de telefoon geholpen. Ben ook tevreden met mijn aankoop.
2014-07-17 09:19:00
Naam:
Jenny
Beoordeling:
Beoordeling:
Uitstekende service en snel geleverd. Ik kom zeker nog eens wat komen hier.
2014-07-18 08:45:00
Naam:
F. De Meeuw
Beoordeling:
Beoordeling:
Nette webshop, ook levering in Belgiï .
2014-07-18 09:33:00
Naam:
Ella
Beoordeling:
Beoordeling:
Ik ben tevreden over de kwaliteit. Ook de levering was lekker snel.
2014-07-18 14:18:00
Naam:
Luuk
Beoordeling:
Beoordeling:
Ik ben tevreden over de levering. Ik moest wel even puzzelen voordat ik mijn papierrolhouder had gemonteerd.
2014-07-19 08:25:00
Naam:
P. Klaessens
Beoordeling:
Beoordeling:
Snel geleverd mooie etalagepop. Nico
2014-07-21 06:39:00
Naam:
Dhr. brok
Beoordeling:
Beoordeling:
Dank voor het goede advies! Onze nieuwe toonbank is echt een plaatje geworden!
2014-07-21 09:16:00
Naam:
Rob
Beoordeling:
Beoordeling:
Snelle leervering en overzichtelijke site.
2014-07-22 06:40:00
Naam:
Rens van de Brand
Beoordeling:
Beoordeling:
Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt.
2014-07-22 06:41:00
Naam:
Eline
Beoordeling:
Beoordeling:
Super goede telefonische service gehad. Kan deze shop aanbevelen.
2014-07-22 13:35:00
Naam:
jblom
Beoordeling:
Beoordeling:
Mijn papierrolhouder werd snel geleverd. De kwaliteit was ook in orde.
2014-07-24 07:45:00
Naam:
Jasmijn Groot
Beoordeling:
Beoordeling:
Ik ben ontzettend tevreden. Snelle levering en mijn vraag werd heel snel beantwoordt. Mvg. M. Verbeek
2014-07-25 06:29:00
Naam:
N. Vrede
Beoordeling:
Beoordeling:
Mijn ervaringen zijn erg goed met deze webshop. Nadat de vriendelijke klantenservice mij had geholpen met het uitzoeken van een passend kledingrek heb ik mijn bestelling geplaatst. Dit ging snel en de levering was al de volgende dag. Het product voldoet boven mijn verwachting goed. Ik was een kledingrek van Blokker gewend en dan is dit echt veel beter. Ik kan iedereen deze webshop aanraden. gr Joop
2014-07-27 18:59:00
Naam:
Richard Janssen
Beoordeling:
Beoordeling:
Mooi kledingrek en de andere dag geleverd!
2014-08-02 15:17:00
Naam:
Elian B
Beoordeling:
Beoordeling:
Goed
2014-08-08 18:12:00
Naam:
Dhr. L Kouters
Beoordeling:
Beoordeling:
Goede service en snelle levering
2014-08-10 14:04:00
Naam:
Theo Born
Beoordeling:
Beoordeling:
Erg blij met mijn etalagepop. De levering was snel en correct.
2014-08-18 10:55:00
Naam:
Stef de Bruijn
Beoordeling:
Beoordeling:
Ik was op zoek naar een papierafroller van 100cm. Deze kon ik alleen hier vinden. Erg groot assortiment!
2014-08-24 09:25:00
Naam:
jolanda
Beoordeling:
Beoordeling:
Goed advies en snelle levering.
2014-08-27 11:12:00
Naam:
F. Wegener
Beoordeling:
Beoordeling:
Geen verbeterpunten
2014-09-01 06:57:00
Naam:
A. van Dam
Beoordeling:
Beoordeling:
.
2014-09-03 12:46:00
Naam:
J.P. de Groot
Beoordeling:
Beoordeling:
Uitstekende service snel geleverd en nog de goedkoopste ook.
2014-09-05 18:37:00
Naam:
Petra Keijzer
Beoordeling:
Beoordeling:
Goed
2014-09-11 12:53:00
Naam:
Jan Vermeer
Beoordeling:
Beoordeling:
Ik heb een erg prettige ervaring met deze webshop gehad. De producten voldoen aan mijn verwachtingen en de levering was snel. Mvg Theo Maas
2014-09-11 12:55:00
Naam:
Mevr. kuik
Beoordeling:
Beoordeling:
Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Het werd 2 dagen later, goed verpakt geleverd en de producten voldoen geheel naar verwachting. Met vriendelijke groet, J. van de Sande
2014-09-21 15:06:00
Naam:
peter
Beoordeling:
Beoordeling:
Ik kan deze shop aanbevelen.
2014-09-21 15:06:00
Naam:
peter
Beoordeling:
Beoordeling:
Hangers zijn prima, en precies zoals de afbeelding. Aan deze hangers zal kleding veilig hangen. De levering was ook prima. Werd dmv emails op de hoogte gehouden van levertijd
2014-09-24 07:17:00
Naam:
Peter van der Hoofd
Beoordeling:
Beoordeling:
Snelle levering, paspop voldoet aan mijn verwachting.
2014-09-28 11:59:00
Naam:
a. van Ginkel
Beoordeling:
Beoordeling:
Ik heb prettige ervaringen met deze webshop. Ik heb reeds meerdere bestellingen gepleegd en deze zijn allen snel geleverd. Daarnaast vind ik het makkelijk dat ik met de bestelgeschiedenis eenvoudig dezelfde producten kan bestellen.
2014-10-01 09:45:00
Naam:
Els van der Heem
Beoordeling:
Beoordeling:
Snel antwoord op mijn vragen gekregen en vriendelijk geholpen. Bestelling werd binnen 2 dagen geleved en het kledingrek is bovenverwachting stevig. J. Maan
2014-10-14 19:51:00
Naam:
Kathie
Beoordeling:
Beoordeling:
Top! Snel geleverd en de kwaliteit was dik in orde.
2014-10-21 18:55:00
Naam:
P.A Kooij
Beoordeling:
Beoordeling:
Goede afhandeling en communicatie.
2014-10-24 18:47:00
Naam:
S van Wijk
Beoordeling:
Beoordeling:
Vriendelijke mensen, mooi kledingrek. kon ook afhalen.
2014-10-27 07:49:00
Naam:
G van der Spek
Beoordeling:
Beoordeling:
Geen opmerkingen. Snel geleverd en van goede kwaliteit
2014-11-02 13:20:00
Naam:
Maas
Beoordeling:
Beoordeling:
Erg vriendelijke en deskundige mensen. Ga hier zeker nog eens shoppen.
2014-11-08 11:10:00
Naam:
Jelle
Beoordeling:
Beoordeling:
Ik wilde een kledingrek ruilen voor een smaller rek. Ik had het rek echter pas na 3 weken in gebruik genomen maar er werd niet moeilijk gedaan over het omruilen. Erg tevreden over de service en het product, nogmaals dank hiervoor. Mvg F. de Wit
2014-11-21 13:55:00
Naam:
Kees Kuipers
Beoordeling:
Beoordeling:
Was een plezier zaken te doen met de firma Bleiyenberg.Snel ,correct en voor herhaling vatbaar
2014-11-26 20:31:00
Naam:
M. Graven
Beoordeling:
Beoordeling:
snelle levering, prima verpakt
2014-12-01 19:08:00
Naam:
Wilfred G
Beoordeling:
Beoordeling:
Snelle service, prima kledingrek
2014-12-05 17:32:00
Naam:
joop
Beoordeling:
Beoordeling:
Alles naar wens geleverd.
2014-12-09 20:09:00
Naam:
Jenny
Beoordeling:
Beoordeling:
Geleverd artikel voldoet aan gestelde eisen. Zeer stevige kwaliteit en voldoet prima aan gestelde eisen. Makkelijk te bestellen via site en zeer snelle levering! Een aanraders dus!
2014-12-15 10:37:00
Naam:
Ewout
Beoordeling:
Beoordeling:
Goede stevige basis als rek, die niet bezwijkt onder veel hemden. 25 hemden passen er moeiteloos op zonder te vervormen.
2015-01-08 10:32:00
Naam:
Hecktor
Beoordeling:
Beoordeling:
mooi en stevig systeem gemakkelijk te monteren Review geschreven door ilse
2015-01-14 12:29:00
Naam:
Joella
Beoordeling:
Beoordeling:
sterke hoes voor redelijk prijs.
2015-01-22 18:38:00
Naam:
Jan Bonte
Beoordeling:
Beoordeling:
goede prijs/kwaliteit. snelle levering.
2015-01-26 15:51:00
Naam:
A. Peka
Beoordeling:
Beoordeling:
Mijn zending was ligt beschadigd. Dat werd snel opgelost. De andere dag had ik al een nieuw rek.Mijn dank daar voor. mvgr
2015-01-29 15:49:00
Naam:
G. Zwart
Beoordeling:
Beoordeling:
Super vriendelijk en een snelle levering binnen 24 uur
2015-02-04 07:19:00
Naam:
A de Bruin
Beoordeling:
Beoordeling:
Geen opmerkingen. Tevreden over de levering.
2015-02-06 13:51:00
Naam:
Dorien
Beoordeling:
Beoordeling:
Snelle levering, erg stevige kledingrekken. Ook werd ik aan de telefoon netjes geholpen. Een echte aanrader dus!
2015-02-10 14:55:00
Naam:
Fred de Wit
Beoordeling:
Beoordeling:
Mooie torso en snel geleverd.
2015-02-17 15:56:00
Naam:
Jantine
Beoordeling:
Beoordeling:
Prima service en een fijn kledingrek.
2015-02-22 12:26:00
Naam:
Dhr. P. Zagers
Beoordeling:
Beoordeling:
Perfecte levering, zeer snel! Bedankt, Wietske (kaaspakket.com)
2015-02-23 16:18:00
Naam:
Mevr. Peters
Beoordeling:
Beoordeling:
Deze standaarden zijn per definitie duur. Ik kon geen goedkopere vinden maar ben wel van mening dat het een prijzig product is. Het product volstaat wel waarvoor we het hebben aangeschaft, In een handige draagtas. Morgen hebben we een kleine beurs en de standaard staat al helemaal gevuld met folders klaar voor gebruik. Uitpakken, uitklappen en klaar... Bleijenberg heeft keurig en tijdig geleverd
2015-03-05 19:00:00
Naam:
Dhr. J Knaus
Beoordeling:
Beoordeling:
Goedendag, ik ben tevreden met de kledinghoezen voor mijn strijkservice, en ook niet onbelangrijk mijn klanten vinden het prettig om te hergebruiken. Dus 2 vliegen in een klap. Groeten Anja
2015-03-09 15:33:00
Naam:
Dhr. P. Groot
Beoordeling:
Beoordeling:
De beste Prijs-kwaliteitverhouding die ik heb kunnen vinden op het internet.
2015-03-16 12:29:00
Naam:
Karel
Beoordeling:
Beoordeling:
Levering op tijd.
2015-03-22 07:26:00
Naam:
J. Maan
Beoordeling:
Beoordeling:
Ik heb de hangers gekregen, maar wat mij opvalt is dat ik geen anti-slip laag zie. De ronde houten roede is gewoon gelakt. Zou voor de anti slip iets anders zijn angebracht ?
2015-03-23 08:18:00
Naam:
A.W. Bloemberg
Beoordeling:
Beoordeling:
Snel geleverd en over de kwaliteit ben ik tevreden.
2015-03-30 12:12:00
Naam:
Jeffrey Rooij
Beoordeling:
Beoordeling:
Super handig, goede kwaliteit
2015-04-05 06:50:00
Naam:
Arthur
Beoordeling:
Beoordeling:
Snelle levering, al wordt dat niet aangegeven, dus dat zou nog een puntje van verbetering zijn. Prima product en lage prijs
2015-04-07 06:57:00
Naam:
J. van de Sande
Beoordeling:
Beoordeling:
De zending werd wat later geleverd dan gepland. Verder was de kwaliteit van mijn papierrolhouder in orde.
2015-04-08 08:06:00
Naam:
Theo Maas
Beoordeling:
Beoordeling:
Goede prijs-kwaliteits verhouding Zijn er blij mee
2015-04-09 08:08:00
Naam:
F Verstegen
Beoordeling:
Beoordeling:
snelle levering en degelijk snel opvouwbaar kledingrek
2015-04-10 10:08:00
Naam:
Vriens
Beoordeling:
Beoordeling:
Supergoed sterk mandje, mooie kleur geel.
2015-04-15 08:10:00
Naam:
A. Knoop
Beoordeling:
Beoordeling:
Der bezorging was prima geregeld een vriendelijke bezorger het kledingrek is voor ons een uitkomst ,het is erg stevig en zat zo in elkaar. Prima service
2015-04-20 12:17:00
Naam:
Sfen
Beoordeling:
Beoordeling:
ideale oplossing! Goedkoop, neemt weinig ruimte in. En met een leuk gordijn hebben wij een prachtig pashokje gemaakt. Snelle levering!
2015-04-25 11:44:00
Naam:
Marc
Beoordeling:
Beoordeling:
Best wel tevreden met deze aankoop. Reeds vanaf de moment dat deze stuks worden gemonteerd - na snelle levering - toont het onmiddellijk aan dat het een stevig rubbelrek is. De prijs is een discussiepunt, maar voor kwaliteit betaal je overal wel het nodige!
2015-05-01 13:46:00
Naam:
M. van Dijk
Beoordeling:
Beoordeling:
De kledinghoezen zijn van goede kwaliteit en snel geleverd
2015-05-07 11:11:00
Naam:
Gertjan Verbeek
Beoordeling:
Beoordeling:
Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, zeer goed verpakt, en voldoet aan de verwachting Bleijenberg kan ik iedereen aan bevelen.
2015-05-17 07:37:00
Naam:
Dhr. R vergoor
Beoordeling:
Beoordeling:
Snelle levering, alles verliep zeer vlot
2015-05-19 19:05:00
Naam:
Becker
Beoordeling:
Beoordeling:
Veel keus wat papierrolhouders betreft.
2015-05-22 13:39:00
Naam:
Miranda
Beoordeling:
Beoordeling:
snelle en correcte service ! mijn vragen werden direct beantwoord, top !
2015-05-26 08:47:00
Naam:
Dhr. Kuiper
Beoordeling:
Beoordeling:
goed
2015-06-01 12:30:00
Naam:
P.Klaessens
Beoordeling:
Beoordeling:
Na gemodder met andere hoezen: deze zijn super degelijk, gaan een leven lang mee. Mijn colberts zijn 90 lang, maar een 90 hoes was toch te krap geweest. Ben zeer tevreden.
2015-06-03 13:20:00
Naam:
Reinier
Beoordeling:
Beoordeling:
Uitstekend op tijd geleverd ,prima hoesjes Vr groet
2015-06-10 14:05:00
Naam:
P.Greving
Beoordeling:
Beoordeling:
Prima rek, ijzersterk, snel bezorgd en zo in elkaar gezet. Plus een leuk idee voor de review-sponsoring.
2015-06-18 06:34:00
Naam:
Jop
Beoordeling:
Beoordeling:
Goed en snel gelerverd
2015-06-24 08:35:00
Naam:
Egbert
Beoordeling:
Beoordeling:
geen opmerkingen
2015-06-29 09:45:00
Naam:
Thijs
Beoordeling:
Beoordeling:
geen opmerkingen
2015-07-02 09:35:00
Naam:
Dhr. Breden
Beoordeling:
Beoordeling:
Geen opmerkingen. Alles was goed.
2015-07-08 08:06:00
Naam:
jolanda
Beoordeling:
Beoordeling:
ik had nogal haast met mijn bestelling. Na contact gehad werd mijn bestelling na 16.00 nog verzonden. Goede service.
2015-07-23 13:26:00
Naam:
Jaap
Beoordeling:
Beoordeling:
We zijn erg tevreden met de geleverde toonbank. De service was goed en de levertijd zeer kort.
2015-07-29 08:30:00
Naam:
G. van Gemert
Beoordeling:
Beoordeling:
Na ontvangst viel de torso toch wat tegen. Kon deze vervolgens ruilen en had snel mijn geld terug.
2015-08-05 14:57:00
Naam:
Joan
Beoordeling:
Beoordeling:
Snelle levering. De spullen zien er prima uit.
2015-08-11 13:57:00
Naam:
Jochem
Beoordeling:
Beoordeling:
Na levering van mijn kledingrek was het beschadigd. Waarschijnlijk door het transport gebeurt.Dit werd correct opgelost met een neiuw onderdeel.
2015-08-24 09:37:00
Naam:
dhr. van Genkel
Beoordeling:
Beoordeling:
Geen opmerkingen
WhatsApp Chat WhatsApp Chat